Foto vid upplåsning

Ta ett foto när Android-mobilen låses upp

Hoverwatch kan använda frontkameran för att ta ett foto när någon låser upp en Android-mobil eller surfplatta.

Hoverwatchs funktion för foto vid upplåsning kan ta en bild med frontkameran när någon låser upp en Android-enhet. Det kan hjälpa dig att se vem som använder telefonen. Bilderna sparas i ditt konto tillsammans med samtal, WhatsApp, SMS och platsuppgifter. Funktionen kräver inte root och kan även ge ledtrådar om en telefon där appen redan är installerad försvinner.

  • Ta frontkamerabilder medan appen körs i bakgrunden

  • Granska meddelanden med de funktioner enheten stöder

  • Se registrerade bilder i ditt konto online

  • Steg 1

    Skapa ditt kostnadsfria konto: ange din e-postadress och välj ett lösenord.

  • Steg 2

    Ladda ned och installera mobilappen från ditt konto.

  • Steg 3

    Se registrerade uppgifter och samtalsinspelningar i ditt konto.

Du måste godkänna villkoren för att registrera dig.

Ofta syns användarens ansikte på bilden när telefonen låses upp. Det kan hjälpa dig att förstå vem som använder enheten vid en viss tidpunkt.

Alla frontkamerabilder lagras i ditt konto och kan öppnas från en enhet med internetanslutning.

Foto från mobilens frontkamera vid upplåsning Foto vid upplåsning

Funktionen kan också vara till hjälp om enheten försvinner eller blir stulen efter att appen har installerats. Den är avstängd som standard. Logga in i ditt konto, välj enheten och markera ”Front Camera Photos” på fliken ”Settings”. Då kan ett foto tas vid upplåsning. Det externa kontots menytexter kan vara på engelska.

Du behöver inte root-åtkomst för att spara dessa bilder.

Varför är funktionen användbar?

Frontkamerabilder kan visa hur ofta en mobil låses upp och ge underlag för att prata om distraktioner från arbete eller studier. De kan också hjälpa dig att se vem som använde en delad enhet vid ett visst tillfälle. Informera användarna och använd funktionen bara när du har rätt att göra det.

Om enheten blir stulen kan ett foto möjligen ge en ledtråd om vem som använder den. Det garanterar inte att användaren kan identifieras eller att du får tillbaka telefonen.

Mobilövervakning. Registrera dig och prova gratis i tre dagar.