Ansiktet til den som låser opp telefonen, vil ofte være synlig på bildet. Det kan hjelpe deg å se hvem som bruker enheten på et bestemt tidspunkt.
Frontkamerabildene lagres i kontrollpanelet og kan vises fra en enhet med internettilgang.
Frontkamerabilder ved opplåsing
Funksjonen er slått av som standard ved installasjon. For å aktivere den logger du inn på kontoen, velger enheten og merker av for «Front Camera Photos» under «Settings». Deretter kan et bilde tas hver gang skjermen låses opp. Den eksterne kontoen kan vise engelske betegnelser.
Du trenger ikke root-tilgang for å lagre disse opplysningene.
Hvorfor er denne funksjonen nyttig?
Bildene kan gi innblikk i hvor ofte barnet eller en medarbeider låser opp telefonen. På en delt enhet kan de også gi informasjon om hvem som brukte telefonen da en melding ble sendt.
Hvis telefonen blir stjålet, kan et bilde hjelpe med å identifisere den som bruker den. Det er ingen garanti for å finne en mistet telefon. Installer og bruk bare funksjonen på enheter du har rett til å overvåke, og informer brukeren.